Novosti

B.net i TV5MONDE vode te u Pariz

Voliš putovati, a još više pisati o putoholičarskim doživljajima? Tražimo baš tebe! Sudjeluj u nagradnom natječaju na Facebooku, dokaži se kao najbolji putopisac i osvoji put u Pariz za dvije osobe!

20. prosinac 2017.


Vrhunske filmske uspješnice stižu u tvoj dom

CineStar TV Premiere kanali u prosincu dostupni su svim B.net korisnicima! 

14. prosinac 2017.


B.net i AMC te vode u Irsku na set serije Into the Badlands

Na programu AMC prati seriju Into the Badlands, priključi se kvizu na našoj Facebook stranici od 27. do 29. 10. te osvoji put u Irsku za dvije osobe! 

24. listopad 2017.


B.net slavi 10. ROĐENDAN

Najbrži si surfer u gradu? Kroz sljedećih 5 dana prati našu stranicu te pronađi skrivena pitanja, odgovori na njih točno na našoj Facebook stranici, sakupljaj bodove i osvoji vrijedne nagrade.

25. rujan 2017.


Jeste li znali?

Od sada i na Nova TV, Doma TV i Mini TV programima možete snimati, pauzirati i premotavati vaš omiljeni sadržaj! I to potpuno besplatno. 

06. srpanj 2017.


Premijerno gledajte filmske hitove

9. mjesec donosi besplatne CineStar TV Premiere kanale svim Bnet TV korisnicima! Uživite se u emocionalnu dramu Equals, isplačite se od smijeha na Bad Moms ili uživajte u brojnim zanimljivim naslovima.

05. srpanj 2017.


Non stop esport TV kanal u osnovnom paketu!

Kako bi zadovoljili rastuću potrebu za konzumacijom gaming sadržaja te proširili publiku koja prati esport, B.net u ponudu uključuje esportsTV, prvi televizijski kanal na svijetu koji je u potpunosti posvećen esportu. 

05. lipanj 2017.


B.net i TV5MONDE te nagrađuju!

Svibanj na TV5MONDE rezerviran je za filmove s festivala u Cannesu, a mi vas tom prilikom nagrađujemo.

17. svibanj 2017.


Još brži internet po staroj cijeni!

Kad B.net daje više, on zapravo daje brže! Uz pobjednički B.netov Turbo 3D paket surfaj i više i brže. Za samo 199 kn/mj. tijekom 24 mjeseca uživaj u internetu brzine do 70 Mbit/s.

10. ožujak 2017.


Produženi vikend uz HBO!

Vikendu se posebno veselimo kada donosi najbolju TV zabavu uz HBO 3 otvoreni signal za sve korisnike, a za još bolje raspoloženje, tu je premijera serije Male laži.

17. veljača 2017.