B.net - interaktivna TV

B.net Hrvatska, najveći hrvatski kabelski operater, odabrao je Quative Limited, kompaniju grupacije Kudelski, kao isporučitelja krajnjeg rješenja za interaktivnu televiziju putem širokopojasnog kabelskog sustava.

"U suradnji s Quativeom, na hrvatsko ćemo tržište, na kojem već imamo čvrstu korisničku bazu, plasirati inovativnu uslugu interaktivne TV te potom i proširiti inicijalnu ponudu ambicioznim asortimanom novih digitalnih TV usluga. Quative nas je opremio vodećim rješenjima u klasi, koja su pri tom posve otvorena te ih je lako prilagoditi specifičnim potrebama lokalnog tržišta." – izjavio je Adrian Ježina, predsjednik uprave B.net Hrvatska.

"Kao dio austrijske grupacije BEWAG, B.net je ključni korisnik našeg gotovog digitalnog kabelskog rješenja", izjavio je predsjednik uprave Quative Limiteda, Sebastian Kramer. "Radujemo se mogućnosti primjene našeg otvorenim rješenjima orijentiranog pristupa, koji nam omogućava isporuku inovativnih, gotovih solucija u najkraćem mogućem roku, na njihove aktualne i buduće usluge."

O grupaciji Kudelski (Kudelski Group)

Grupacija Kudelski (SWX: KUD.VX) vodeće je svjetsko ime na polju digitalne sigurnosti i konvergentnih medijskih rješenja za isporuku digitalnih i interaktivnih sadržaja. Njezine tehnologije koriste se u širokom rasponu usluga i aplikacija kod kojih se javlja potreba za nadzorom pristupa i upravljanjem pravima, kako bi se osigurao prihod vlasnika sadržaja te pružatelja usluga digitalne TV i interaktivnih aplikacija na broadcast, broadband i mobilnim mrežama. Grupacija Kudelski također je i tehnološki leader u područjima upravljanja pristupom ljudi i vozila lokacijama i događanjima te njihova nadzora, a nudi i profesionalne snimače te high-end Hi-Fi proizvode. Sjedište je grupacije Cheseaux-Lausanne u Švicarskoj.

Quative Limited je podružnica grupacije Kudelski te je dio njezinog odjela za digitalnu televiziju (Digital TV Division).

18. ožujak 2008.


Ostale novosti »