B.net Videoteka na webu

Tijekom prošlog tjedna je završen opsežan posao razvoja, dizajna i pokretanja novog web odredište za B.netovu Videoteku.

Nova stranica donosi cjelokupnu ponuda sadržaja na zahtjev dostupnog u Videoteci. Sadržaj je zbog lakšeg snalaženja organiziran na jednak način kao i u samoj usluzi tako da su kategorije dostupne na webu: Novo - B.net preporukaNajgledanije - HBO OD itd. istovjetne onima dostupnima putem digitalnih prijamnika. Osim po kategorijama sadržaj je sortiran i po žanrovimaDječji kutak - Dokumentarni - Komedije - Akcija - Drama itd.

Sav sadržaj je moguće unutar pojedine kategorije/žanra sortirati po abecedi ili po starosti u Videoteci, radi lakšeg snalaženja. Kratke, osnovne informacije o sadržaju su dostupne izravno putem postera u skupnom prikazu (klikom na „i“ ikonici na posteru otvara se prozor s osnovnim informacijama). Detaljne informacije o sadržaju su dostupne u punom prikazu (još jedan klik na poster otvara puni prikaz).

Od raspoloživih informacija izdvajamo ocjene Rotten Tomatoes ® Score i pregled sadržaja koje su drugi posjetitelji pregledali (opcije su dostupne samo online).

Na stranici je integriran FBTwitter feed te online.hr s odgovarajućim/srodnim sadržajima koje uredništvo online.hr posebno izdvaja za ovu svrhu.

Stranica nije posebno razvijana za pregled na tabletima ali se o tome vodilo računa te ista izgleda istovjetno na svim tabletima.

01. kolovoz 2011.


Ostale novosti »