Novi kanali u ponudi!

Novi kanali u ponudi!

U ponudu stižu dva nova tematska TV kanala - Woman i Dr. Fit! Inspirirajte se i zabavite zanimljivim lifestyle temama u emisijama posvećenima ženama, zdravlju i nutricionizmu.

Woman odaje počast ljepšem spolu, a specifičan je po sazdržaju kojeg su pažljivo odabrale žene – za žene. Jedinstven je i po svojim tematskim danima, ali i po poznatim licima koja krase svakodnevne emisije poput simpatičnog nizozemca Rudolpha u emisiji Rudolphova pekarnica, popularnog voditelja Maria Lopeza u emisiji Mario Lopez: Jedan na jedan, te uvijek skandalozne Shannen Doherty u Shanneninoj priči. Woman nam nudi i pregršt emisija o planiranju vjenčanja, zabavnih reality showova i poučnih emisija o zdravlju.

Dr. Fit je prvi kanal posvećen zdravom načinu života, te u svačiji dom donosi savjete svjetskih eksperata o  wellnessu, kuhanju, nutricionizmu i fitnessu. Samo na kanalu Dr. Fit možete gledati poučni talk show supruge megapopularnog Dr. Oza, Lise Oz, zabaviti se uz urnebersne voditelje showa Trend, pronaći inspiraciju u emisijama Do lijepe figure za 4 tjedna i U formi i famozni, te pratiti impresivne procese kojima Čudotvorac jogi Cameron dovodi svoje klijente do potpunog ozdravljenja.

13. srpanj 2016.


Ostale novosti »