Novosti u B.net programskoj shemi

Od danas u B.net ponudu programa uvodimo novi program Mediaset Italija koji će se nalaziti u Proširenom paketu, dok program Motors TV iz Proširenog paketa prelazi u Sportski paket.

Mediaset Italia, novi program s talijanskog govornog područja koji kombinira najbolje i najatraktivnije programe koje su gledatelji naviknuti pratiti na programima Canale 5, Italia 1 i Rete 4 od sada u Proširenom paketu B.net televizije. Vlasnik svih ovih programa, Mediaset grupa, kreirala je novi program Mediaset Italia kako bi svima koji su zainteresirani za ove popularne sadržaje pružila jedinstveni program sastavljen od ključnih elemenata sva tri spomenuta programa, što uključuje i najbolji dostupni talijanski zabavni program, kao i dnevne vijesti, filmove i još mnogo toga. Zbog ograničenja programskih prava za pojedine sadržaje i takve odluke talijanske vlade, programi Canale 5, Italia 1 i Rete 4 ne smiju se više distribuirati i prenositi u drugim zemljama izvan Italije, neovisno o načinu distribucije, zbog čega ih je i B.net, poput mnogih kabelskih operatora, morao izuzeti. Međutim, program Mediaset Italia predstavlja najbolju kombinaciju sadržaja koji su se dosad mogli gledati na spomenutim programima.
Program Motors TV od danas se nalazi u Sportskom paketu B.net televizije. Ovom promjenom Sportski paket je bogatiji za još jedan adrenalinski program te time i dalje nastavljamo s tematskom prilagodbom paketa kako bismo što kvalitetnije zadovoljili interese svih naših korisnika.

07. ožujak 2012.


Ostale novosti »