Ponosni na zlatne Barakude

Ponosni na zlatne Barakude

Hrvatski su vaterpolisti osvojili jedinu zlatnu medalju koja im je nedostajala: zlato s Mediteranskih igara. Nakon uzbudljivog polufinala koji je bio repriza prošlogodišnjeg finala Olimpijskih igara, i pobjede nad Talijanima 7:5, zlatne Barakude se vraćaju kući kao jedan od glavnih favorita nadolazećeg Svjetskog prvenstva koje se u srpnju i kolovozu igra u Barceloni.

Kao dugogodišnji sponzor Hrvatske vaterpolske reprezentacije ponosni smo na sve njihove dosadašnje uspjehe i radujemo se budućim dostignućima naših Barakuda. Kako se Mickey pripremao za Igre i kako čestita zlatnim dečkima možete pogledati na B.net YT kanalu.

Trinaestorica izabranika izbornika Ivice Tucka, tako su Dan državnosti proslavili pobjedničkim intoniranjem Lijepe naše. 

Zlato za Hrvatsku na Mediteranskim su igrama osvojili Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Ivan Krapić, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka. Treneri reprezentacije su izbornik Ivica Tucak, Ivan Asić i Pero Kuterovac.

26. lipanj 2013.


Ostale novosti »