RTL Sada od sada na B.netu

RTL Sada od sada na B.netu

RTL Sada usluga od danas je dostupna korisnicima B.net televizije i to bez dodatne naknade.

Interaktivna TV usluga RTL Sada omogućuje korisnicima Proširenog paketa B.net televizije koji imaju uključenu uslugu Videoteke, gledanje propuštenih emisija u proteklih sedam dana prikazanih u originalnom terminu na RTL i RTL 2 programima. Sadržaj usluge je dostupan već sat vremena nakon emitiranja u redovnom programu. 

Usluga nudi brz i jednostavan pristup do najrazličitijih video sadržaja za svakoga u bilo kojem trenutku kao i besplatno gledanje propuštenih emisija podijeljenih u osam različitih grupa kao što su serije, dokumentarci, info i magazin, mozaik, U zdrav mozak, gastro, zabava, crtići i filmovi.

B.net korisnici putem usluge RTL Sada ekskluzivno mogu gledati središnju informativnu emisiju RTL Danas, magazine Exkluziv Tabloid, Exkluziv vikend, serije Tajne, Sulejman, Krv nije voda i Kriza, zabavno-obrazovni Galileo, lifesytle emisije poput Večere za 5, InDesign s Mirjanom Mikulec, U dobroj formi s Renatom Sopek, i mnoge druge.

U promotivnom razdoblju do 1. prosinca usluga RTL Sada dostupna je svim korisnicima B.net Videoteke, a nakon toga bit će dostupna isključivo korisnicima Proširenog paketa unutar Videoteke.

22. listopad 2013.


Ostale novosti »