Službeni telekom 12. Croatia Boat Show 2010.

Službeni telekom 12. Croatia Boat Show 2010.

B.net je i ove četvrte po redu godine, službeni telekom sponzor Croatia Boat Show i pokrovitelj press centra najveće regionalne nautičke manifestacije. 10. do 18. travnja 2010. u prelijepom ambijentu splitske gradske luke iznova će se okupiti najznačajnija imena hrvatske nautičke industrije i inozemne elite u nautičkoj djelatnosti.

Brodograditelji, proizvođači motora i najraznovrsnije opreme za sve vrste brodova za razonodu, kao i luke nautičkog turizma, iznajmljivači brodova, proizvođače modnih artikala... svi koji ovaj spektakularni događaj koriste da što bolje predstave svoju tvrtku, djelatnost i ponudu.

CBS se u dosadašnjim izdanjima potvrdio i kao izvrsno mjesto za sklapanje poslova, te odličnu promociju i uspješnu prodaju brodova, opreme i pratećih roba - što je najbolja pozivnica izlagačima i posjetiteljima za ponovni posjet Splitu, ne zanemarujući činjenicu da je dio uspjeha ovoga sajma “zapisan” i u razvoju nautičkog turizma na Jadranu, te prirodnim ljepotama i kulturnoj baštini naše obale i otoka.

12. travanj 2010.


Ostale novosti »