Televizijski programi na svakom koraku uz B.net TV za van za samo 1 kunu

Televizijski programi na svakom koraku uz B.net TV za van za samo 1 kunu

Korisnicima koji u promotivnom razdoblju od 1. lipnja do 31. kolovoza aktiviraju B.net TV za van uslugu koja uključuje Osnovni paket programa, mjesečna naknada u navedenom periodu iznosi 1 kunu. Prošireni paket B.net TV za van usluge je obogaćen sa 18 novih programa.

Promotivna pogodnost „B.net TV za van ljeto 2014.“ dostupna je uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci svim postojećim i novim B.net korisnicima koji od početka lipnja do kraja kolovoza aktiviraju B.net TV za van uslugu koja uključuje Osnovni paket programa s 21 programom. Nakon promotivnog perioda, korisniku B.net TV usluge mjesečna naknada iznosi 24,39 kn, dok svim ostalim B.net korisnicima mjesečna naknada iznosi 48,78 kn.

Ponuda Proširenog paketa B.net TV za van usluge dodatno je obogaćena sa 18 novih programa te sada Prošireni paket sadrži 36 programa, a korisnicima RTL Sada usluge dostupne su i interaktivne funkcionalnosti Snimalica, Pogledaj od početka i Pauza  - i to na svim RTL programima (RTL, RTL 2, RTL Kockica i RTL Plus). Jednake pogodnosti očekuje i B.net korisnike na HD digitalnim prijamnicima.

Usluga B.net TV za van omogućuje praćenje omiljenih sadržaja neovisno o tomu gdje se korisnik nalazi, a dostupna je na PC i Mac računalima, Android i iOS pametnim telefonima te na Samsung smart televizorima. Usluga omogućuje funkcionalnosti poput gledanja TV uživo, snimanje sadržaja, praćenje TV sadržaja na više ekrana istovremeno te vraćanje emisije na početak. Promociju „B.net TV za van ljeto 2014.“, moguće je aktivirati pozivom na broj 0800 13 13,  online prijavom na www.bnet.hr ili na jednom od B.netovih prodajnih mjesta.

Osim  ponude u B.net TV za van usluzi, proširena je ponuda programa B.net televizije na HD digitalnim prijamnicima. Uz interaktivne usluge na svim RTL programima dostupne korisnicima RTL Sada usluge, interaktivne funkcionalnosti dostupne su na više od 50 televizijskih programa. Također proširena je ponuda i HD programa  s tri nova programa  Doma TV HD, Kino TV HD i Kreator TV HD te korisnici B.net televizije od sada mogu pratiti 26 HD programa.

U Prošireni paket B.net televizije i B.net TV za van usluge dodajemo Fine Living, jedan od vodećih lifestyle programa koji na zabavan način i kreativnim idejama gledateljima savjetuje kako dizajnirati vlastiti život u smislu mode, osobnog stylinga, uređenja doma i stanovanje, a donosi i korisne savjete za putovanja i očuvanje vlastitog zdravlja.

02. lipanj 2014.


Ostale novosti »