Bnet postaje A1

bnet2

Već 7 godina B.net je dio Vipneta i tijekom listopada i Vip i B.net će početi koristiti ime A1, a Vipnet d.o.o. postaje A1 Hrvatska d.o.o.

Vipnet je već 19 godina ponosni član A1 Telekom Austria Grupe, vodećeg pružatelja digitalnih servisa i komunikacijskih rješenja u središnjoj i istočnoj Europi, koji trenutačno posluje u sedam država pružajući usluge za približno 24 milijuna korisnika.

Tijekom listopada ove godine B.net će početi upotrebljavati ime A1. Iako se mijenja ime, B.net proizvodi ostat će dostupni unutar portfelja A1.

A1 kao jedinstveni brand

A1 snažan je brend koji pokriva sve konvergentne i ICT aspekte poslovanja kao što su mobilna, fiksna, TV i podatkovna rješenja te rješenja u oblaku kao i OTT usluge.
Prošle godine A1 Telekom Austria Grupa odlučila je da A1 postane jedinstveni brend za sve svoje kompanije, uključujući i Vipnet na hrvatskom tržištu.

Sve usluge funkcionirat će kao i do sada

Iako ćemo promijeniti naziv, sva ranije stečena prava i obveze naših korisnika, poslovnih partnera, klijenata ili dobavljača ostat će nepromijenjena i valjana, bez potrebe za izmjenama sklopljenih ugovora.
Naši korisnici neće imati potrebe za zamjenom SIM kartica, brojeva, modema ili bilo kakve opreme, a sve naše usluge i dogovoreni procesi funkcionirat će kao i do sada.

Inovativna rješenja

Od svojih početaka Vipnet stalnim ulaganjima i inovacijama značajno pridonosi razvoju i napretku hrvatskog telekomunikacijskog tržišta. Kao A1 nastavit ćemo ulagati u mreže nove generacije i nove tehnologije omogućavajući stvaranje gigabitnog društva u Republici Hrvatskoj.

Također ćemo pod novim brendom A1 nastaviti pružati inovativna rješenja koja će odgovarati trenutačnim i budućim potrebama naših korisnika.

Veselimo se daljnjoj suradnji

Nastojat ćemo da naš odnos s vama, iako nepromijenjen, postane još jači. O konkretnim koracima u procesu promjene brenda obavijestit ćemo vas na vrijeme.
Veselimo se daljnjoj uspješnoj suradnji!