Neka dugo toplo ljeto započne uz B.net TV za van!

Bnet TV za van ljeto 2014_902x404px_c

Počinje utakmica, a tvoji ukućani su zauzeli sve TV ekrane? Nema problema jer uz B.net TV za van možeš gledati što i gdje želiš putem pametnih telefona, tableta, računala ili Smart TV-a! 

Za 1 kn mjesečno uzmi B.net TV za van i gledaj što želiš, kada želiš, gdje želiš!

Korisnicima koji u promotivnom razdoblju od 1. lipnja do 31. kolovoza aktiviraju B.net TV za van uslugu koja uključuje Osnovni paket programa, mjesečna naknada u navedenom periodu iznosi 1 kunu. Promotivna pogodnost dostupna je uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci svim postojećim i novim B.net korisnicima koji od početka lipnja do kraja kolovoza aktiviraju B.net TV za van uslugu koja uključuje Osnovni paket programa. Nakon promotivnog perioda, korisniku B.net TV usluge mjesečna naknada iznosi 24,39 kn, dok svim ostalim B.net korisnicima mjesečna naknada iznosi 48,78 kn.

Usluga B.net TV za van omogućuje praćenje omiljenih sadržaja neovisno o tomu gdje se korisnik nalazi, a dostupna je na PC i Mac računalima, Android i iOS pametnim telefonima te na Samsung Smart televizorima. Usluga omogućuje funkcionalnosti poput gledanja TV uživo, snimanje sadržaja, praćenje TV sadržaja na više ekrana istovremeno te vraćanje emisije na početak. Promociju „B.net TV za van ljeto 2014.“, moguće je aktivirati pozivom na broj 0800 13 13,  online prijavom na www.bnet.hr ili na jednom od B.netovih prodajnih mjesta.

Sve ostale informacije o promociji pronađi u Uvjetima korištenja