Što ukoliko popunim prostor Snimalice na digitalnom prijamniku i zbog toga ne mogu snimati na mobilnom uređaju i obratno? Mogu li sa svih uređaja brisati sve snimke?

Ne. Samo snimke dostupne i vidljive kroz uređaj kojim se pristupa se mogu brisati s tog uređaja.

« natrag