Što je Fight Channel PPV program?

 Fight Channel PPV program je TV program na kojemu se emitiraju Fight Channel PPV događaji. Fight Channel PPV program nudi sljedeće PPV sadržaje:

  • ULTIMATE FIGHTING CHAMPIONSHIP (UFC) je najveća borilačka organizacija na svijetu. Mečevi se održavaju po pravilima slobodne borbe (MMA - mixed martial arts) i UFC je u stalnoj ekspanziji, tako da se priredbe osim u Sjedinjenim Državama  održavaju od Kine preko Australije, Europe do Brazila. Za UFC nastupaju najveće borilačke zvijezde poput Alistaira Overeema i Andersona Silve koji je po nekima najveći borac svih vremena. Mirko Filipović nakon odlaska iz Pridea svoju karijeru je nastavio u UFC-u za koji je nastupao do listopada 2011.
  • GLORY je nova kick boks promocija koja je preko noći preuzela primat u svijetu stand up borbe. Sredinom prošle godine Glory je preuzeo do tada najuspješniju promociju It's Showtime skupa s njihovim borcima među kojima su i najveći teškaš svih vremena, četverostruki pobjednik K-1 Grand Prixa Semmy Schilt, legendarni Peter Aerts, Hrvat Igor Jurković i mnogi drugi. Početkom studenog 2012. Glory je u Rimu organizirao turnir osmorice najboljih boraca u kategoriji do 70 kilograma na kojem je pobjedu odnio najbolji kick bokser svijeta Giorgio Petrosyan. Još veći spektakl priredili su krajem godine u Tokyju kada je šesnaest najboljih teškaša u jednoj večeri odlučivalo o najboljem.
  • WSB (World Series of Boxing) - svjetska boksačka liga u kojoj amaterski boksači imaju priliku nastupati po profesionalnim pravilima i još uvijek zadržati olimpijski status. U natjecanju sudjeluje 12 momčadi iz cijelog svijeta po ligaškom i knock-out sustavu. Hrvatski boksači imaju vrlo važnu ulogu u WSB-u. Filip Hrgović osvojio je individualni naslov prošle godine, dok je njegov kolega iz Astana Arlansa Hrvoje Sep neporažen ove sezone.
  • HBO Boxing - od 1973. HBO Boxing donosi najbolje iz svijeta boksa. Od legendarnih mečeva "Rumble In the Jungle" između Muhammada Alija i Georgea Foremana, te "Thrilla in Manila" između Alija i Joea Fraziera, do današnjih zvijezda Floyda Mayweathera Jr.-a i Adriena Bronera, HBO Boxing prati najveće zvijezde "slatke znanosti". Fight Channel prošle je godine prenosio najveći HBO PPV event u kojemu se Floyd Mayweather borio s Miguelom Cottom.
  • K-1 je organizacija koja je tijekom godina postala sinonim za kick boks. Legendarna organizacija svojim priredbama i turnirima ujedinila je svijet stand up borbe i postavila pravila koja su prihvatile sve važnije organizacije i otud K-1 = kick boks. Kroz ovu promociju prošli su svi koji nešto znače u ovom sportu. Hrvat Branko Cikatić pobjednik je prvog ikad održanog Grand Prixa 1993., dok je Mirko Cro Cop stigao do finala 1999. K-1 svoj novi uzlet traži u Zagrebu 15. ožujka kada će se K-1 World Grand Prix prvi put održati izvan Japana.

« natrag