U zadnjih nekoliko dana mi se smanjila brzina pristupa internetu.

Kako bi osigurali mrežni integritet i maksimalnu brzinu svim korisnicima, postoji mogućnost da Vam je aktivirana mjere zaštite „fair use“ – razumna uporaba mrežnih resursa. 

Navodimo Vam članak 9. iz Kodeksa ponašanja na Internetu: 

(1) U smjeru osiguravanja najvećih brzina svim korisnicima B.net može u periodu od 18:00 do 24:00 h (dalje u tekstu: Vrijeme najvećeg prometa) prema korisnicima koji ugrožavaju integritet mreže primijeniti mjeru zaštite mrežnog integriteta koja se sastoji u smanjenju brzine pristupa Internetu do kraja kalendarskog mjeseca, a sukladno Tablici mjera zaštite mrežnog integriteta (dalje u tekstu: Tablica). 

(2) Mjere zaštite mrežnog integriteta primjenjuju se samo u Vrijeme najvećeg prometa, i to ograničeno na korisnike koji ugrožavaju integritet mreže. Izvan Vremena najvećeg prometa B.net neće primjenjivati mjere zaštite mrežnog integriteta.

Detalje o Kodeksu ponašanja na Internetu možete pronaći na našoj web stranici http://www.bnet.hr/podrska/ugovori_i_uvjeti, a ukupni promet koji ste ostvarili možete pratiti na web stranici https://moj.bnet.hr.

« natrag