DIVA

DIVA je međunarodno uspješan televizijski brand sa jedinstvenim sadržajem, a uz vrhunske naslove najgledanijih serija, dokumentaraca i iznimnih filmova, DIVA potiče gledatelje da se zabave, opuste te da budu svoji. 

Ove jeseni, od 27. rujna DIVA će ekskluzivno prikazati najnoviju medicinsku dramsku seriju Otkucaj srca (Heartbeat), inspiriranu realnim životom i dostignućima doktorice Kathy Magliato. U glavnoj je ulozi Melissa George koja tumači lik doktorice Alex Panttiere, otvorene osobe, svjetski priznatog kirurga za transplantacije srca. Serijal prati njezine uspjehe i padove u okviru zahtjevnog posla koji obavlja kao i njen nepredvidiv privatan život. 

Gledatelji DIVA kanala imat će priliku uživati i u popularnim serijama poput: Nashville, Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy), Hawaii Five-O, Umorstva u Midsomeru (Midsomer Murders) te Gilmoreice (Gilmore Girls), koje će biti prikazivane tijekom jeseni. Filmske premijere na jesen obuhvaćaju i holivudske blockbustere: Dnevnik Bridget Jones, Dnevnik Bridget Jones: Na rubu pameti, Notting Hill te About A Boy.

Dostupan u paketima

  • Osnovni analogni (Zagreb, Osijek, Pula, Rijeka, Split, Zadar)
  • Osnovni digitalni (Zagreb, Osijek, Rijeka, Split, Zadar)
  • Turbo novi osnovni paket (Zagreb, Osijek, Pula, Rijeka, Split, Zadar)

Jezik

  • engleski
  • ima titl
DIVA
Regija Kanal Frekvencija(Mhz)
Zagreb S24 327.25
Osijek S12 238.25
Rijeka S20 294.25
Split S15 259.25
Zadar S21 303.25
Pula S20 294.25